Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΣΕ: ΤΟ ΝΕΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ



του Σωτήρη Αντωνακόπουλου


Για τον ιδεολογικό μαρασμό, με τον οποίο πάσχει ο εγχώριος εθνικιστικός χώρος έχουμε αναφερθεί κατ' επανάληψιν, με τρανά παραδείγματα τον Ίωνα Δραγούμη (εδώ και εδώ), τον Νίκο Καζαντζάκη (εδώ), τον Ιωάννη Μεταξά (εδώ και εδώ) και διάφορους άλλους αστέρες της εθνικιστικής νομενκλατούρας (εδώ και εδώ). Ο ιδεολογικός κατήφορος όμως δεν έχει τέλος, καθώς στον κατάλογο της μιζέριας του δήθεν ''χώρου'' προστίθεται κι άλλη μια λαμπρή φυσιογνωμία. Ο λόγος για τον Τσε Γκεβάρα!! Έτσι λοιπόν, μετά την coca cola, μετά από γνωστή μάρκα παγωτού και διάφορες εταιρείες ρούχων, στο παιχνίδι έχει μπει και η ελληνική ακροδεξιά να πάρει το μερίδιό της από τη ''λάμψη'' του επαναστάτη Τσε.



Παγωτό ξυλάκι "Cherry Guevara" 


Άρωμα Che της Chevignon



Δεν γνωρίζουμε αν είναι η μαρξιστική διαλεκτική ή ο κομμουνιστικός διεθνισμός του Τσε Γκεβάρα που κέντρισε την ψυχοσύνθεση του Έλληνα εθνικιστή ή η κάθοδος στο Κονγκό το 1965 για να βοηθήσει την επανάσταση, αλλά σίγουρα εμπνεύστηκε από το γνωστό σύνθημα: patria o muerte (πατρίδα ή θάνατος).

                  


Το βίντεο είναι από την ομιλία του Τσε Γκεβάρα στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών το 1964. Μεταξύ άλλων λέει:



''...τούτη η κραυγή ακούγεται, κατανοείται, και υποστηρίζεται από όλους τους λαούς του κόσμου και ιδιαίτερα από το σοσιαλιστικό στρατόπεδο το εκπαιδευμένο από τη Σοβιετική Ένωση. Τούτη η φωνή είναι: πατρίδα η θάνατος"



Μήπως άλλωστε και ο Στάλιν για τον ''μεγάλο πατριωτικό πόλεμο'' δεν έκανε λόγο; Όμως η γνωστή πατριδοκαπηλία του αυτοαποκαλούμενου Έλληνα εθνικιστή μπορεί να τον μετατρέψει εύκολα ακόμα και σε σταλινιστή, αρκεί να του αποδώσουν τον τίτλο του πατριώτη, όπως σοφά μας προειδοποίησε η Σίτσα Καραϊσκάκη στο βιβλίο της ''ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο, η ουσία και το πνεύμα του μπολσεβικισμού''.





Ο ''μεγάλος πατριωτικός πόλεμος'' με το σφυροδρέπανο...


Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο  θα βρούμε εξώφυλλα του Τσε Γκεβάρα σε εθνικιστικά περιοδικά, εκκωφαντικά δημοσιεύματα σε εθνικιστικά μπλογκ, δήθεν εθνικοσοσιαλιστικές  ''συντακτικές ομάδες'' να γράφουν ύμνους για το πρόσωπό του.  Γνωστό κόμμα που προσπαθεί εναγωνίως ν' αποτινάξει από πάνω του το ''ναζιστικό του παρελθόν''  με σειρά άρθρων αλλά και εκπομπές  δίνει ιδεολογικές μάχες με τους μπολσεβίκους για τον ρατσισμό του Γκεβάρα. Για πέντε γραμμές ρατσισμού στο προσωπικό του ημερολόγιο, πριν ακόμα πατήσει τα 24 χρόνια του και πριν ακόμα ασπαστεί τον μαρξισμό!! Πολύ αργότερα, όμως, συνειδητοποιημένος πλέον, στην επιστολή του προς τα Ηνωμένα Έθνη το 1964, τρία χρόνια πριν από τον θάνατό του, θα αναφέρει:


“Έχει έρθει το τελικό χτύπημα στην αποικιοκρατία: εκατομμύρια κάτοικοι της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής εξεγείρονται για να χτίσουν μια καινούργια ζωή διεκδικώντας το αναντίρρητο δικαίωμά τους στον αυτοπροσδιορισμό...




...Μιλάμε άφοβα γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει τι γίνεται στη Νότια Αφρική. Η βίαιη πολιτική του απαρτχάιντ εφαρμόζεται μπροστά στα μάτια όλων των εθνών του κόσμου. Οι λαοί της Αφρικής αναγκάζονται να επιβιώνουν με το ότι παραμένει επίσημη πολιτική η ανωτερότητα της μίας φυλής από την άλλη και στο όνομα αυτής υπάρχει ατιμωρησία. Δεν μπορούν τα Η.Ε. να κάνουν κάτι για να το σταματήσουν αυτό;...




...Αυτοί που σκοτώνουν τα ίδια τα παιδιά τους και μεροληπτούν ενάντιά τους λόγω του χρώματος του δέρματός τους, αυτοί που αφήνουν τους δολοφόνους των Αφρικανών να παραμένουν ατιμώρητοι ενώ τιμωρούν τον Αφρικάνικο πληθυσμό όταν διεκδικεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα, πώς μπορούν όλοι αυτοί να θεωρούν τους εαυτούς τους ως αυτούς που εξασφαλίζουν την ελευθερία; Αυτή η κυβέρνηση των Η.Π.Α δεν είναι η εγγύηση της ελευθερίας αλλά ο αυτουργός της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης της πλειοψηφίας της ίδιας της χώρας της και των λαών ανά τον κόσμο.”






Ξέχασαν εύκολα οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες Εθνικιστές και λοιποί αριστερολιγούρηδες ότι ο Τσε Γκεβάρα ήταν ένα κομμούνι, και τα κομμούνια μία πατρίδα αναγνώριζαν, τη σοβιετική. 
Πού καταντάει κανείς για να γίνει αρεστός στο σύστημα!

Αλλά, εις μάτην. Όσο και να προσπαθούν να ρίξουν το δηλητήριο του μπολσεβικισμού πάνω μας, εμείς θα φωνάζουμε

 ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ..


The Stormtrooper